Személyes garancia

Szakmai pályámat Budapesten a vállalati hitelezés területén kezdtem. Külföldi hátterű közép- és multinacionális vállalatok finanszírozását illetve szindikált hitelezést végeztem. A nemzetközi munka mellett számos átfogó banki projektben is részt vettem mint projektvezető. A munkám összetettsége, változatossága miatt nem volt két egyforma nap, nagyon élveztem a motiváló környezetet. 8 év után, újabb kihívások után kutatva felhagytam a banki irodai munkával és életre hívtam a Profit Help Kft-t 2012-ben annak érdekében, hogy még professzionálisabb szolgáltatást nyújthassak ügyfeleimnek.

Mivel sok évet töltöttem külföldön, számomra teljesen hétköznapi a nemzetközi üzleti környezet. A spanyol nyelv második anyanyelvem, illetve angolul tökéletesen beszélek. Munkám során gyakran használom a németet, ezen kívül franciául is beszélek. Vallom, hogy nem elég egy idegen nyelvet elsajátítani, legalább ilyen fontos az adott ország helyismerete, a speciális üzleti hozzáállás elfogadása.

Az évek során ügyfeleim újabb és újabb jellegű feladatokkal kerestek meg. Legyen szó projektvezetésről, logisztikai válságmenedzsmentről vagy munkabiztonsági tevékenységről, mindig ügyfeleim maximális kiszolgálása a célom. Rendelkezem a szükséges munkabiztonsági, illetve műszaki-gyártási ismeretekkel, ami az utóbbi évek alapján elengedhetetlenné vált a megbízások gyors és precíz teljesítéséhez. Egyik legnagyobb előnyömnek a rugalmasságot tartom: az ügyfelem igényeinek megfelelően alakítjuk ki együtt a megbízás kereteit. Maximális rendelkezésre állás mellett sincs felesleges költség.

A Profit Help Kft. megbízásával Ön és/vagy cége ötcsillagos szolgáltatáshoz jut hozzá, reális áron. A tevékenységek részletes leírásához kérem, kattintson a ’Szolgáltatások’ részre! Remélem, hamarosan elégedett ügyfeleim között köszönthetem. Hívjon bizalommal!

Hoffmann Tünde